Візит іноземних друзів до нашого закладу

21 квітня 2018 року вихованці нашого закладу  радо зустрічали в своїй домівці гостей з Італії – представників асоціацій «Кассаго кличе Чорнобиль» та «Жест для них» на чолі з президентами Армандо Кріппа та Джаном Карло Каваллі.

Візит італійських друзів і меценатів наших дітей відбувався в теплій, дружній, невимушеній атмосфері. Вихованці, педагогічний колектив на чолі з директором Ярошенко Лідією Михайлівною зустріли гостей хлібом-сіллю, музичним привітанням, дитячими талантами і серцем розповіли їм про заклад, вручили пам’ятні подарунки, виготовлені власними руками.

Гості оглянули матеріально-технічну базу закладу,  виставку дитячих поробок та малюнків.

За підсумками візиту директор школи-інтернату разом з президентами обговорили перспективи подальшої співпраці. У зустрічі брала участь голова правління Громадської організації «Дитячий фонд Чернігівщини» Хуторненко Валентина Іванівна, за безпосереднього сприяння якої і був організований візит гостей, а також придбано сучасне кухонне обладнання: посудомийна машина, холодильник, морозильна камера та овочерізка, які стануть в нагоді кухарям школи-інтернату, адже дозволять урізноманітнити меню шкільної їдальні, економити дорогоцінний час для приготування їжі, миття посуду, поліпшити умови зберігання продуктів харчування.