Відпрацювання евакуації учнів

Відповідно до плану роботи школи-інтернату 17 квітня 2018 року, з метою удосконалення теоретичних знань і практичних навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації, була проведена учбова евакуація учнів та педагогів школи з учбового приміщення.

Після проведення евакуації на подвір’я школи-інтернату заїхали рятувальники з 2-ї Державної пожежної частини м. Чернігова, які продемонстрували вмілі навички швидкого гасіння осередку вогнища.

Після закінчення заходу вихованці поспілкувалися з рятувальниками, отримали вичерпну інформацію щодо нюансів їхньої повсякденної роботи, професійного спорядження та обладнання пожежної машини.

Проведений захід сприятиме формуванню в учнів навичок свідомого та обов’язкового виконання встановлених правил безпеки в освітньому процесі, безпечної поведінки під час різних надзвичайних ситуацій, закріпленню умінь зберегти та захистити власне здоров’я і життя під час надзвичайних ситуацій.