Наші вихованки відвідають фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2017/2018!

12 квітня 2018 року вихованки школи-інтернату, учениці 11 класу Антонова Валерія, Гузик Валерія, Плескач Єлизавета, Татарін Олександра, Швачко Яна, випускниці 2017 року Горбач Вікторія та Петрушко Анастасія, які захищають кольори жіночого футбольного клубу «Єдність» (Плиски), зустрілися у Федерації футболу України з її президентом Андрієм Павелком та дружиною Президента України Мариною Порошенко. Зустріч проходила в рамках презентації благодійного флешмобу #запросиособливогодруганафутбол, який присвячений проведенню фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок-2017/2018.

Як відзначив Андрій Павелко, фінал Ліги чемпіонів в Києві — це позитивні враження, які асоціюватимуть нашу державу у різних куточках планети з якісною організацією яскравого футбольного свята. «Це чудова можливість надихнути дітей та юнацтво яскравим прикладом світових футбольних зірок», — підкреслив президент Федерації футболу України.

За словами Марини Порошенко, для України велика честь приймати найпрестижніший футбольний турнір — фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2018, адже це показник довіри до нашої держави з боку європейських партнерів: «Я впевнена, що Київ гідно зустріне фіналісток, а це можуть бути команди з Англії, Німеччини та Франції», — зазначила Перша леді.

Під час заходу Фонд Порошенка разом із Федерацією футболу України започаткували благодійний флешмоб #запросиособливогодруганафутбол. Вихованки школи-інтернату отримали з рук Марини Порошенко та Андрія Павелка благодійні квитки на фінальний матч жіночої Ліги Чемпіонів. Тепер вони матимуть змогу 24 травня 2018 року відвідати це футбольне свято, яке відбудеться  на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського.

Окрім квитків, діти отримали подарунки від Федерації футболу України та відвідали майстер-клас професійних футболісток на стадіоні навчально-тренувального комплексу імені Віктора Баннікова.

Варто також додати, що раніше символічний перший квиток на фінальний матч з рук відомої футболістки, володарки Золотого м’яча 2014 року Надін Кесслер отримала випускниця школи-інтернату 2017 року, молода зірка українського професіонального футболу, гравець ФК «Легенда» (Чернігів) та молодіжної жіночої збірної України WU19 Надія Куніна. Амбасадором фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок є також випускниця школи-інтернату, гравець ФК «Житлобуд-1» (Харків) та національної жіночої збірної України Ія Андрущак.