День безпечного Інтернету

Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій. Традиційно він проводиться у другий вівторок лютого. В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року.

7 лютого 2023 року День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Соціально-психологічна служба нашого закладу, соціальний педагог Пода Ю.А. та практичний психолог Глузд І.С. з нагоди відзначення Дня безпечного Інтернету провели для вихованців 5-6 класів цікаве та захоплююче інтелект-шоу з елементами тренінгу “Безпечний інтернет”.

Проведений захід допоміг зробити акцент на позитивному використанні технологій і опанувати роль, яку ми всі граємо з метою сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Отримані вихованцями нові знання в майбутньому будуть покликані сприяти створенню найбільш позитивного і кращого Інтернету.

Для вихованців 10 класу практичний психолог Глузд І.С. провела тренінгове заняття “Інтернет-залежність? Не про мене”.