Відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь

Щорічно 2 лютого світова спільнота відзначає Всесвітній день водно-болотних угідь, в рамках якої проводяться різноманітні заходи, спрямовані на підвищення обізнаності людства з питань необхідності збереження водно-болотних угідь. Цього року Секретаріат Рамсарської конвенції визначив наступну тему відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь: «Водно-болотні угіддя та зміни клімату».

В рамках інформаційної кампанії 1 лютого учні 11 класу нашого закладу провели акцію «Екологічний десант», під час якої познайомили своїх молодших товаришів з повідомленнями, в яких були висвітлені основні проблеми та негативні наслідки для водно-болотних угідь України у зв’язку зі зміною клімату. Окрім цього вихованці школи-інтернату були проінформовані про заходи, що сприяють зменшенню негативного впливу кліматичних змін на водно-болотні угіддя нашої держави.

Разом з екологічною акцією була проведена вікторина, під час якої учні нашої школи продемонстрували свої знання та дізналися нові цікаві факти про водно-болотні угіддя України.