Веселі старти до Дня Святого Миколая

Логічним продовженням загальношкільної спартакіади комунального закладу «Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» стали змагання «Веселі старти» для вихованців, які навчаються в 2-4-х класах, присвячені Дню Святого Миколая Чудотворця.


21 грудня до школи-інтернату завітали добрі друзі – представники Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». За їх сприяння вдалося провести багато конкурсів, які дозволили вихованцям закладу продемонструвати належний рівень спортивної підготовки, завзяття, рішучості та наполегливості в здобутті жаданої перемоги.  За підсумками змагань команди-учасниці, їх наставники та вихователі отримали почесні нагороди від центру «Спорт для всіх».

Підсумком зустрічі став гарний настрій учасників спортивного свята та їхніх вболівальників, оскільки здоров’я та фізичний розвиток дітей є постійним та  пріоритетним напрямом діяльності педагогічного колективу школи-інтернату в співпраці з Обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».