Семінар слухачів курсів підвищення кваліфікації вихователів шкіл-інтернатів

21 листопада 2017 року комунальний заклад «Чернігівська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів» Чернігівської обласної ради гостинно відчинив свої двері для слухачів курсів підвищення кваліфікації вихователів загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

В рамках семінару директором школи-інтернату Ярошенко Лідією Михайлівною була проведена цікава, змістовна екскурсія, в ході якої гості ознайомилися з матеріально-технічною базою закладу.

Різнопланово презентувала навчальний заклад заступник директора з виховної роботи Адруг Людмила Миколаївна, наголосивши на ключових аспектах виховної роботи педагогічного колективу з вихованцями, провідним з яких є національно-патріотичне виховання.

Слухачі курсів були присутні на виховному заході «Моя гордість – Україна» (провела вихователь 6-7 класів Рень Юлія Володимирівна)

та уроці мужності «Борці за мир і волю України», присвяченому Дню Гідності і Свободи України (провели вихователі 5 класу Мельник Ірина Олександрівна та Лапушкіна Алла Олексіївна).

Присутні вихователі обмінялися досвідом роботи та щиро подякували адміністрації школи-інтернату за організацію і проведення семінару.