Пролунав останній дзвоник!

Неймовірно швидко спливає час. І для тих, хто хотів би його затримати, хоча б на ту ж мить, що стала найпрекраснішою, і для тих, хто підганяє дні та роки, аби швидше подорослішати. Пташенята, як ведеться, оперюються і лишають батьківське гніздечко заради самостійного польоту. От і в нашому закладі  24 травня 2019 р. відбулося Свято останнього дзвоника.

Відкриваючи урочисту частину свята, з напутніми словами і побажаннями здійснення мрій на новому життєвому шляху до вихованців та випускників 2019 року звернулася директор Ярошенко Лідія Михайлівна. Вона ж провела церемонію нагородження учнів грамотами за досягнення у навчальній діяльності та активну допомогу в опорядженні та озелененні території навчального закладу.

Продовжилось свято концертною програмою, підготовленою вихованцями школи-інтернату, та виконанням випускниками вальсу. Родзинкою став танцювальний флешмоб, в якому брали участь не лише випускники, а й їхні молодші товариші.

Пролунав символічний останній дзвоник. Для молодого покоління розпочинається велике і цікаве доросле життя – таке привабливе своєю незнаною далечиною. То ж побажаємо їм успіхів і вдачі, натхнення та терпіння, віри в людей і сонячної надії на краще. А найголовніше – палкої любові до життя, обраного шляху і нашої рідної Батьківщини.