Останній дзвоник- 2021

Добігає кінця 2020/2021 навчальний рік в нашому закладі. Для вихованців Свято Останнього Дзвоника завжди позначається  квітами, усмішками, привітаннями, святковим та водночас трішечки сумним настроєм. Цей день сповіщає про настання чудового відпочинку на канікулах, що буде сповнений яскравих і неперевершених вражень.

Реалії сьогодення змусили відійти від традиційних урочистостей з нагоди закінчення навчальних занять. Втім для педагогів та здобувачів освіти це не стало перепоною. У всіх без винятку класах Свято відбулося в різноманітних креативних форматах, що дозволило дітлахам забрати із собою на літні канікули теплі спогади про час, проведений з однокласниками, про педагогів, які старанно та терпляче прищеплювали нові знання, про затишок своєї другої домівки, якою є наш заклад.

Справді останнім цей дзвоник є для здобувачів освіти 11 класу. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

З напутнім словом до випускників звернулась директор закладу Лідія Ярошенко. Вона побажала вихованцям щасливого, сповненого гарними подіями і здобутками дорослого життєвого шляху, реалізації власних здібностей, талантів, побудови власної успішної долі, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій.

Висловлюємо щиру подяку працівникам закладу за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного учня, за велику мудрість, готовність допомогти та навчити незвіданому!