День Святого Миколая в нашому закладі

День Святого Миколая ми традиційно відзначаємо 19 грудня. Магічної ночі з нетерпінням чекають і дорослі, і діти, адже кожному з нас Чудотворець та його помічники приготували подарунки.

Цьогоріч головне диво, на яке чекають усі українці, – завершення війни і Перемога, мирне небо над головою, тепло родинного затишку в кожній оселі.

Цей день особливий, адже він дарує дитячі усмішки та надію на здійснення мрій.

Радісним, святковим настроєм зустріли довгоочікуване свято вихованці нашого закладу.

На свято «Ой, хто, хто Миколая любить» завітали почесні гості: голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус, заступник голови обласної державної адміністрації Жанна Шерстюк та начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Юрій Музика, які привітали дітей та разом зі Святим Миколаєм вручили подарунки.

«У День Святого Миколая всі мрії збуваються. А надто тоді, коли і дітей, і дорослих (так, в душі всі ми залишаємося дітьми) об’єднує одне найзаповітніше — мрія про Перемогу. Бажаю, щоб вона обов’язково здійснилася. Ми беззаперечно переможемо і будемо відбудовувати нашу країну», — звернувся до учасників дійства В’ячеслав Чаус.

Бажаємо, щоб святий Миколай завжди допомагав Вам у справах, дорозі та всіх починаннях. Нехай негаразди проминуть Ваш поріг, а любов, терпіння, розуміння, людинолюбство, співчуття і добро наповнять Вашу душу.

Із Днем святого Миколая!