День різдвяного светра

По всьому світу щодня відзначається багато незвичайних свят. В основному це свята, придумані людьми, які намагаються поглянути на життя з нестандартної точки зору, привнести більше свіжості і натхнення в повсякденну рутину або просто повеселитися. Ці свята часто засновані на речах і явищах, які більшість людей вважають тривіальними і не гідними того, щоб їм присвячувати окремий день. Але насправді, в багатьох випадках вони дійсно того варті. Візьмемо День светра. Ще якихось 15 років це було свято для дітей і веселі плетені речі одягали лише вони, але зараз святкові светри стали популярними і серед дорослих. Свято стало настільки популярним, що в різдвяні светри одягаються навіть Санта-Клауси.

Сьогодні інтерес до різдвяного светра з’явився знову. Імениті дизайнери і модельєри створюють оригінальні колекції, в основі яких – все той же затишний джемпер.

Таке свято варто відзначити в колі однокласників.

У нашому закладі 13 грудня 2022 року було проведено конкурс на найоригінальніший светр. Дітлахи та дорослі з радістю долучилися до святкування. Всі бажаючі проходили весь день в светрах з різдвяними мотивами, зробили фото. Учні отримали тематичні розмальовки,які допомогли стати дизайнером кожному хоч на мить.

День різдвяного светра – чудове свято, яке дозволяє налаштуватися на новорічну хвилю і зарядитися позитивним настроєм!