Благодійна допомога вихованцям

Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро. Саме з такими відчуттями 13 лютого 2018 року комунальний заклад «Чернігівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Чернігівської обласної ради відвідали поважні гості: заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Романова Наталія Андріївна, заступник начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Соронович Олена Юріївна та голова правління Громадської організації «Дитячий фонд Чернігівщини» Хуторненко Валентина Іванівна. Метою їх візиту було вручення сертифікату на право користування сучасним кухонним обладнанням: посудомийною машиною, холодильником, морозильною камерою та овочерізкою. Ці прилади стануть в нагоді кухарям школи-інтернату, адже дозволять урізноманітнити меню шкільної їдальні, економити дорогоцінний час для приготування їжі, миття посуду, поліпшити умови зберігання продуктів харчування.

Директор школи-інтернату Ярошенко Лідія Михайлівна разом з педагогами та учнівським колективом по-родинному привітали гостей, подякували їм за такі корисні та необхідні подарунки, за небайдуже ставлення до проблем школи і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. А вихованці закладу, на згадку про теплу зустріч, презентували власноруч вишиті роботи.

Для гостей була проведена цікава і змістовна екскурсія школою, під час якої вони ознайомилися з наявною матеріально-технічною базою закладу, дізналися про подальші перспективи розвитку школи-інтернату.