Стартував новий навчальний рік!

В понеділок, 3 вересня 2018 року, наша школа по-особливому урочисто відкрила двері для своїх вихованців. Найбажанішими гостями на святі Першого дзвоника в цей день були першокласники. Адже вони вже увійшли в історію як першопрохідці, що здобуватимуть освіту в Новій українській школі. З цієї нагоди директор школи-інтернату Ярошенко Лідія Михайлівна привітала першачків та вручила їм пам’ятні подарунки, що стануть в нагоді в освітньому процесі.

В цей день до школи завітали й почесні гості. Це наші шефи – представники Управління Служби безпеки України в Чернігівській області. Від свого імені вони привітали учнівський та педагогічний колективи з початком нового навчального року та презентували цінні подарунки, завдяки яким педагоги школи матимуть змогу якісно впроваджувати в освітній процес стандарти Нової української школи.

Не оминув своєю увагою рідну школу її випускник – справжня гордість і надія українського боксу – Дмитро Митрофанов. Спортсмен побажав педагогам наснаги в їх нелегкій праці, а вихованцям – бути впевненими у власних силах, здобути міцні знання та закласти якісний фундамент для подальшого навчання й кар’єрного зростання.

Сприятиме цьому і навчально-матеріальна база, яка дбайливо підтримується завдяки старанням працівників школи-інтернату та постійній допомозі Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Після урочистостей вихованців очікувало несподіване продовження святкування початку навчального року. Вони взяли участь у квесті, в ході якого кожен клас мав змогу виявити свої найкращі здібності при виконанні різноманітних завдань на десяти станціях. Неможливо передати захват, зацікавленість, з якими діти прагнули показати, що саме їхній клас є найкмітливішим та найспритнішим.

Після завершення квесту вихованці мали можливість зобразити у вигляді малюнків свої мрії та очікування від нового навчального року.

За результатами проходження станцій та виконання завдань перемогу в квесті здобули учні 3 та 10 класів. За винахідливість та кмітливість вони отримали заохочувальні призи від адміністрації школи.

Наприкінці свята на вихованців чекав смачний та поживний другий сніданок, після якого діти поринули в цікавий та безмежний світ навчальних занять.