Екскурсія до АТ “Чернігівгаз”

Побули газовиками у віртуальній реальності, поміряли їхнє спорядження, пороздивлялися та покрутили газове обладнання, поговорили у гучномовець аварійки, а головне – ще раз повторили правила безпечного користування газом.

Сьогодні, 07 квітня 2023 року, наші вихованці завітали до РГК Освітнього простору «Чернігівгазу», де на них чекали Супергаз, аварійна бригада, тренери центру та голова правління. Дітям розповіли про роботу газовиків, як газ потрапляє до осель, і як з ним поводитися, аби він із надійного джерела енергії не перетворився на джерело небезпеки.

Як виявилося, ліцеїсти прекрасно знають правила користування газом, і навіть допомагали тренерам центру проводити презентацію на цю тему, а потім на відмінно відповіли на запитання вікторини з безпеки, яку їм влаштував Супергаз. У практичному класі дітям показали різне обладнання, яке використовується на газорозподільних мережах, та розказали про його роботу. Найбільше ж захоплення у юних гостей викликали клас віртуальної реальності, де кожен зміг спробувати себе в ролі газовика, та аварійна машина, де можна було приміряти різне спорядження і поговорити у рацію та гучномовець.

На згадку про візит до Освітнього простору діти отримали листівки про безпеку та смачні великодні пасочки, які для них спекли на замовлення «Чернігівгазу» на Чернігівському хлібокомбінаті №2.

Тепер ми впевнені, що наші вихованці проконтролюють, аби їхні рідні та товариші правильно користувалися газом і не порушували правила безпеки.