Дякуємо за благодійну допомогу!

Колектив та вихованці КЗ “Чернігівський ліцей ” ЧОР висловлюють щиру вдячність ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ “ОСТЕРСЬКИЙ ОБЕРІГ” за допомогу, яку вони надали у вигляді продуктів харчування, солодощів, засобів гігієни, миючих засобів та одягу.

Дуже приємно співпрацювати з людьми, які вболівають за життя, здоров’я, добробут вихованцівдітей, які в складний час потребують допомоги. Поки такі люди, як Ви, живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Щиро дякуємо за Вашу підтримку, добрі і чуйні серця. За те, що Ви не стали осторонь проблем, що виникли у житті українського народу та його головної цінності – дітей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ та процвітання. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя! Перемога за нами!

 

Дитячий та педагогічний колективи нашого закладу від щирого серця уклінно дякують Громадській організації «ОСТЕРСЬКИЙ ОБЕРІГ» за надану гуманітарну допомогу у вигляді консервів, соків, дитячого харчування, засобів особистої гігієни, речей.

Просимо прийняти щиру вдячність і добрі побажання здоров’я, миру над головою, затишку в домі. Висловлюємо Вам свою повагу і вдячність за небайдужість та доброту.

Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і дітей.

Ще раз дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця.