1 вересня – День Знань

День знань — це особливий урочистий і зворушливий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Це день з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас, він дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – навчального закладу. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись цього дня переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово, продиктоване першою учителькою.

Вчергове наш заклад гостинно відчинив свої двері для вихованців і запросив  у просторі і затишні класи. Першого вересня традиційно, по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та педагогів про початок нового навчального року.

Класні керівники та вихователі 1-11 класів радо зустріли учнів, провели для них знайомство із закладом, а також Перші уроки, присвячені 30-річчю незалежності нашої держави.

Бажаємо усім нашим вихованцям підкорювати нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно!