1 вересня – День знань!

Новий 2023/2024 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна витримує протистояння з потужною ворожою армією, платить за це тисячами людських життів, утративши частину своєї території.

Розуміння того, що інтелект нації не підлягає руйнації, гостро стає саме в цей нелегкий час. Два неперервних процеси, освіта й виховання, не можуть чекати. Учнівство швидко зростає, а у вчительства немає часу чекати, тому виклик наш заклад освіти прийняв. Працюємо тут і зараз, за будь яких умов, з вірою у святу перемогу й нашу Україну!

І сьогодні, 01 вересня 2023 року, комунальний заклад «Чернігівський ліцей» Чернігівської обласної ради гостинно відкрив свої двері і радісно зустрів 225 здобувачів освіти. Початок нового навчального року додав дітям позитивних емоцій, мотивував до успішного навчання та корисних роздумів. Надзвичайним та хвилюючим цей день став для наших першокласників, які разом зі Світланою Герасименко, культорганізатором Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, поринули у веселощі та безтурботність. Адже цей день є для них початком нового життєвого етапу.