Допомога для наших вихованців

Сьогодні, 12 червня 2024 року, до нашого закладу завітали друзі і меценати, Благодійний фонд «Нескорена Україна 24.02», Кримський Фронт Феликс Караев. Вони передали побутову техніку (холодильники, пралки, сушки для одягу та мікрохвильові печі), яка була вкрай необхідна для покращення умов проживання наших вихованців.
На благодійному заході також був присутній наш відомий вихованець Дмитро Митрофанов – боксер, майстер спорту міжнародного класу з боксу, бронзовий призер чемпіонату Європи (2011), дворазовий чемпіон України (2008, 2012), учасник ХХХІ літніх олімпійських ігор (2016). Нагороджений Орденом “За заслуги” ІІІ ст.
Під час війни, коли кожен день приносить нові виклики та загрози, такі моменти стають справжнім святом для дітей та персоналу.
Діти, які пережили стільки горя та втрат, з великим захопленням спілкувалися з чемпіоном Дмитром Митрофановим і благодійниками. Працівники ліцею також не приховували своїх емоцій, адже вони добре розуміють, наскільки важливими є ці речі для нормального функціонування закладу.
Цей день залишиться в пам’яті всіх учасників як приклад того, що навіть у найскладніші часи завжди є місце для добрих справ і турботи про ближніх.
Дякуємо за співпрацю, довіру та надійність.Разом ми зробимо більше!
Слава Україні!